Tânăr din Bolotești prins DROGAT la volan! Polițiștii i-au găsit CANABIS și în mașină

0
2571

Un tânăr de 21 de ani domiciliat în comuna Bolotești va trebui să dea socoteală polițiștilor după ce a fost prins drogat la volanul mașinii. Mai mult decât atât, oamenii legii i-au găsit droguri și în autoturism.

Marți seara, tânărul a fost tras pe dreapta de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Odobești, pe drumul național 2D, care face legătura între Focșani și Vidra. Oamenii legii au observat că acesta avea un comportament specific persoanelor care au consumat substanțe interzise și l-au condus la o unitate medicală pentru prelevarea de probe. În urma efectuării unui test rapid a ieșit la iveală faptul că tânărul consumase THC înainte de a se urca la volan. Polițiștii au efectuat și un control asupra autoturismului cu care acesta se deplasa. În interior au fost descoperite mai multe plicuri, grindere și muguri de canabis. „În urma controlului efectuat asupra autoturismului au fost identificate plicuri, role cu filtre, 2 grindere pentru măcinarea tutunului, care conțineau urme de materie vegetală, și un recipient de culoare galbenă în interiorul căruia se afla materie vegetală tip muguri”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea. Pe numele șoferului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. (foto: arhiva JDV)

 

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.