Tânăr din Focșani, arestat după ce și-a violat concubina. DETALII INCENDIARE din dosar

0
276

 retinut-catuse-viol

Un tânăr de 26 de ani din Focșani a fost reținut miercuri și arestat joi pentru 30 de zile sub acuzația de viol și violare de domiciliu după ce a intrat cu forța în casa concubinei sale și fără voie a întreținut cu ea raporturi sexuale. Potrivit Poliției, fapta a fost sesizată miercuri dimineață de o rudă de-a femeii.

”La data de 12 august a.c., ora 08.45, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 11/12 august a.c., un tânăr de 26 ani, din localitate, ar fi pătruns fără drept în apartamentul concubinei sale de 27 ani, din localitate şi ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexual, fără consimţământul acesteia”, susțin polițiștii.

Faţă de tânăr a fost luată măsura reţinerii pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu, iar joi a fost prezentat instantei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Magistrații au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, individul a intrat pe geam în casa iubitei sale, cu care era în relații tensionate în ultima vreme. Tânăra de 27 de ani locuiește la etajul al III-lea într-un bloc din Focșani, dar asta nu l-a împiedicat pe individ să se cațere, și să intre în casa femeii, care nu vroia să-l mai primească. Bărbatul ar fi coborât de la ultimul etaj pe bloc și astfel a intrat în balconul de la etajul 3. Ajuns în casă, individual s-a năpustit asupra tinerei.

Victima le-a spus anchetatorilor că a fost amenințată cu un obiect ascuțit, probabil cuțit sau șurubelniță, după care a fost violată. Ulterior, individul nu a părăsit imobilul ci s-a culcat în patul femeii. Imediat ce violatorul a adormit, tânăra a plecat din casă și și-a anunțat părinții, un membru al familiei sesizând Poliția. De altfel, polițiștii l-au găsit pe bărbat dormind în patul victimei sale, de acolo fiind ridicat și dus la audieri.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.