Tânăr din Golești, băut la volan,  a provocat un accident spectaculos în Focșani

0
523

Tinerețea, de multe ori este mână-n mână cu teribilismul și alcoolul. A dovedit-o încă o dată dacă mai era nevoie un eveniment produs recent pe strada Cuza Vodă din Focșani în care a fost implicată un tânăr de 19 ani din Golești.

Potrivit Poliției, era trecut de miezul nopții, când tânărul, care se afla la volanul unei mașini, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 26 ani, din municipiul Focșani, care a fost rănit ușor.

După impact cele două autoturisme au fost avariate și proiectate într-un stâlp de iluminat public, în afara părții carosabile. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop, în cazul primului conducător auto a rezultat o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.