Tânăr din Odobești, prins drogat la volan

0
519

Dosar penal pentru un tânăr de 23 de ani din Odobești, care a plecat ieri „într-o aventură” în Focșani, cu mașina. Nu a contat că în prealabil consumase ceva substanțe interzise, după cum au constatat polițiștii, atunci când l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină. S-a întâmplat ieri dimineață, înainte de ora 10.00, când tânărul a fost oprit pe strada Unirea Principatelor din municipiu. „Întrucât acesta a fost depistat pozitiv la efectuarea testului antidrog, s-a procedat la conducerea sa la spital pentru recoltarea de mostre biologice, care să stabilească cu exactitate substanța psihoactivă prezentă. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a comunicat IPJ Vrancea.

Cu dosar penal s-a ales ieri și un șofer de 42 de ani, din Adjud. Acesta a fost oprit ieri la ora 20.00 de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud, pe DN 11 A. La o verificare rapidă, s-a descoperit că acesta avea permisul de conducere suspendat.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.