Tânăr DROGAT, prins la volan, prin Focșani

0
346

drogat-volan

Un tânăr drogat a fost prins de polițiști în trafic. Individul, care reprezenta un adevărat pericol atât pentru el cât și pentru ceilalți participanți la trafic, a fost „mirosit” de oamenii legii, marți seară, aproape de ora 23.00 în timp ce se deplasa pe strada Cuza Vodă din Focșani. Bărbatul are 30 de ani și este din Dumbrăveni și a fost oprit pe șosea, înainte de a provoca o nenorocire.

„La data de 9 iunie a.c., ora 22.45, pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani, D. Adrian, de 30 ani, din comuna Dumbrăveni, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influienţa unor substanţe psihoactive.  Conducătorului auto i-au fost recoltate mostre de sânge şi urină în vederea determinării substanţelor psihoactive”, susțin reprezentanții IPJ Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.