Tânăr vrâncean, prins cu viteză record pe DN 2 E 85, la Buzău

0
1090

Un tânăr de 25 de ani din Vrancea a  bătut recordul zilei de luni la capitolul viteză surprinsă de radar pe o șosea din județul vecin, Buzău. Astfel, vrânceanul a fost înregistrat de radar cu 170 de km pe oră, pe DN 2 E 85, în afara localității buzoiene Racovițeni, motiv pentru care a fost tras pe dreapta, amendat și lăsat fără permis, polițiștii din Buzău fiind renumiți pentru lipsa lor de indulgență atunci când vine vorba despre vitezomani. Vrânceanul a fost lăsat pieton pentru 90 de zile.

Pentru prevenirea unor situaţii nedorite (accidente grave sau blocaje în trafic), polițiștii recomandă conducătorilor de autovehicule:

  • să acorde prioritate de trecere pietonilor angajajați regulamentar în traversarea drumului public;
  • să manifeste prudență în trafic și să nu se angajeze în efectuarea unor depășiri neregulamentare;
  • să adopte o conduită preventivă în trafic;
  • înainte de a pleca la drum, să verifice întotdeauna starea tehnică a autovehiculului şi să se intereseze în privinţa condiţiilor de pe traseul pe care urmează să îl parcurgă!

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.