Tânără din Cârligele, mamă a 2 copii, a încercat să se sinucidă. Femeia este în stare critică

0
270

sinucidere streang suicid1 - Tânără din Cârligele, mamă a 2 copii, a încercat să se sinucidă. Femeia este în stare critică

O tânără de 27 de ani din Cârligele a ajuns vineri dimineață la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani, după ce a încercat să se sinucidă. Femeia, mamă a doi copilași, este în stare critică, medicii neputînd da la acest moment un pronostic în ceea ce o privește. Starea ei este critică iar dacă va scăpa cu viață va rămâne, cel mai probabil, cu sechele, întrucât specialiștii spun că în urma investigațiilor, s-au constatat leziuni majore la nivelul creierului.

Tânăra de 28 de ani a încercat, vineri dimineață, să încheie socotelile cu viața. Ea și-a așezat gâtul în ștreang, într-o anexă a gospodăriei, fiind găsită agonizând  de rude. Cel care a sunat la 112 a fost cumnatul femeii în timp ce concubinul tinerei a ridicat-o pe fată din laț și a tăiat ștreangul, salvând-o.

Violeta B. a fost preluată de un echipaj medical și transportată de urgență la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani pentru îngrijiri medicale. A fost internată în comă profundă în secția de Terapie Intensivă. La ora postării acestei știri, tânăra este în stare critică. Medicii i-au făcut un computer tomograf la care s-a constatat că leziunile suferite la nivelul creierului sunt majore. Conform acelorași surse, șansele de supraviețuire sunt minime.

Deocamdată, nu se știe de ce a recurs femeia, mamă a doi copii, la un asemenea gest. Ea nu a lăsat nici un bilet prin care să-și  explice fapta, polițiștii demarând în acest caz o anchetă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here