Tânără din Negrilești, accidentată pe trecerea de pietoni

0
247
accident pieton b dul garii focsani 2 - Tânără din Negrilești, accidentată pe trecerea de pietoni
Foto: Arhivă

O tânără de 26 de ani din Negrilești a avut neșansa să se afle la momentul nepotrivit în locul nepotrivit. Tânăra a căzut victimă unui accident de circulație desi ea traversa strada regulamentar, pe zebra.

Accidentul a avut loc luni seară pe strada Independentei.

Cu ocazia deplasării la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânar, de 20 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bld. Independentei, din direcţia Obor către Centru, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de un autoturism care oprise la o trecere de pietoni și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, autoturismul oprit a fost proiectat pe marcajul pietonal şi a acroşat tânăra de 26 ani, din comuna Negrileşti, care se afla angajată în traversarea regulamentară a străzii. Tânăra a fost condusă la spital, în vedrea acordării de îngrijiri medicale. Atât conducătorii auto cât și victima, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.