Tânărul din Vizantea, rănit grav în accidentul dintre două TIR-uri de la Bolotești, A MURIT

0
5788

Adrian Holban, tânărul șofer profesionist de 26 de ani, rănit grav în accidentul produs pe data de 21 martie la Bolotești, pe DN2D, s-a stins, luni, la Spitalul Floreasca din Capitală. Tânărul, căruia picioarele i-au fost strivite în cabina TIR-ului, în urma impactului, a pierdut lupta pentru viaţă, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

Potrivit unor surse din rândul apropiaţilor, tânărului Adrian Holban îi fuseseră amputate ambele picioare şi părea că evoluţia stării sale e bună. De altfel, cunoscuţii s-au mobilizat exemplar şi au donat sânge pentru victima accidentului, care avea nevoie în permanenţă de tranfuzii. Apropiaţii au precizat însă că o bacterie contactată în spital ar fi responsabilă pentru moartea acestuia.

Pe 21 martie, TIR-ul condus de Adrian Holban, plin cu bolţari, s-a ciocnit cu un alt camion încărcat cu lemne, iar tânărul a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare de la ISU Vrancea.

În urma testării cu etilotestul a reieșit că nici unul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool, ambii fiind conducători auto profesioniști.

CITEȘTE ȘI Impact frontal pe DN2D între două camioane, la Bolotești

CITEȘTE ȘI Tânărul din Vizantea, cu picioarele zdrobite în accidentul de la Bolotești, a fost transferat la Floreasca

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.