Taxa pentru permis poate fi plătită cu cardul, la Focșani

0
809

Cardul este folosit tot mai des. Acum, la Focșani, a ajuns să se poată plăti cu cardul inclusiv la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor. Mai exact, pot fi achitate cu cardul taxa  pentru permisul de conducere dar și cea pentru autorizaţia provizorie de circulaţie.

„La serviciile publice comunitare unde se introduc de către lucrătorul din ghişeu datele din documentele prezentate în vederea înmatriculării pentru circulaţie a vehiculelor, se poate achita prin aceeaşi facilitate şi contravaloarea certificatului de înmatriculare”, au mai precizat reprezentanții Prefecturii Vrancea.

Cei care vor să achite clasic, cu bani din buzunar, dările ce se percep la Serviciul de Permise și Înmatriculări Vrancea, vor plăti la fel ca până acum, la sucursalele CEC Bank.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.