Taxele și impozitele locale pentru primul semestru al anului pot fi achitate până pe 31 martie. Nu pierdeți timpul stând la cozi, accesați ghiseul.ro

0
292

A venit momentul „mult așteptat” din an, perioada în care se fac primele plăți pentru impozitele și taxele locale. Nu e un moment plăcut, însă focșănenii trebuie să știe că cei care achită integral până la finele lunii martie valoarea taxelor și impozitelor datorate bugetului local beneficiază de reduceri din partea Primăriei Municipiului Focșani, respectiv 10% pentru persoanele fizice și 5% pentru persoanele juridice. În rest, tot 31 martie este termenul limită de achitare a taxelor și impozitelor locale pentru primul semestru din 2021, iar municipalitatea anunță că tranzacțiile pot fi efectuate mult mai simplu online, focșănenii putând scăpa de corvoada împingerii cozilor doar cu un singur click (sau mai multe) pe ghișeul.ro.
Puteți achita toate aceste taxe foarte simplu – ON LINE – de acasă sau de oriunde v-ați afla în fața unui calculator, laptop sau telefon.
Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastră fiscal și pentru a putea face plăți electronice, trebuie doar să accesați site-ul www.ghiseul.ro și să urmați pașii indicați: solicită date de acces – introduceți CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odată ce ați obținut user-ul și parola, puteți plăti ON LINE.
În cazul în care, după parcurgerea tuturor etapelor de înscriere, vă apare cumva mesajul că nu sunt încărcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactați la telefon 0237/236000, interior 311, unde unul dintre colegii noștri vă va furniza toate informațiile necesare”, se arată într-un comunicat al Primăriei Focșani.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.