Taximetriştii din Focşani, invitaţi la dezbatere publică

0
436

Taximetriştii din Focşani dar şi cei care vor să îmbrăţişeze această meserie în viitor sunt aşteptaţi miercuri după amiază la o dezbatere publică ce va avea loc la Primăria municipiului. Discuţiile vor începe la ora 16.00 , în sala de consiliu. Dezbaterea publică priveşte modificarea actului normativ care reglementează condiţiile după care îşi desfăşoară activitatea taximetriştii.

“Dezbaterea publică priveşte proiectul de act normativ pentru modificarea şi completarea anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului local al municipiului Focşani nr. 100/2011 pentru aprobarea regulamentului de organizare şi executare a serviciilor de transport în regim de taxi şi în regim de închirere pe raza municipiului Focşani, modificată prin HCL nr. 333/2015 şi HCL nr. 395/2016”, anunţă Primăria Focşani.

Proiectul de act normativ pus în dezbatere prevede, printre altele, ca taxiurile să aibă doar culoarea albă iar taximetriștii să își piardă autorizația dacă nu își achită dările la bugetul local.

O altă condiție impusă la autorizare se referă la condițiile care trebuie asigurate călătorilor de pe bancheta din spate. Astfel, distanţa minimă dintre scaunele din faţă şi limita genunchilor clienţilor transportaţi pe banchetă, nu trebuie să fie mai mică de 17 cm. De asemenea, portabagajul va trebui să aibă un volum mai mare de 500 litri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.