TEATRO BLU vine la Panciu de Ziua Internațională a Copilului

0
144

Joi, 31 mai 2018, începând cu ora 10.30, actorii de la Teatro BLU din Iași vor susține, la Panciu, un spectacol de muzică și magie, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Evenimentul face parte din manifestările organizate de Primăria Orașului Panciu, sub genericul Universul Copilăriei.

„Joi, 31 mai 2018, începând cu ora 10.30, vă invit la o reîntâlnire cu tinerii actori de la TEATRO BLU din Iași, care vă vor introduce în fascinanta lume a muzicii și a magiei! Atmosfera de veselie va fi întreținută cu multe concursuri și jocuri interactive! Întâlnirea cu Teatro BLU va fi precedată, la ora 10.00, de marea paradă a copiilor și a personajelor din desenele animate, pe traseul: Parcul Central – str. Nicolae Titulescu – Bd. Independenței – Parcul Casei de Cultură Mihai Eminescu.  Nu vor lipsi surprizele, pe care vă invit să le descoperim tot împreună! Vă aştept joi, 31 mai 2018, la cel mai mare eveniment dedicat copiilor noștri! Să ne bucurăm, împreună cu ei, de această zi minunată!“, a declarat primarul Iulian Nica.

 

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.