Teatrul Municipal din Focșani își închide porțile “din motive de revizie PSI”

0
503

teatrul focsani jdv 1024x683 - Teatrul Municipal din Focșani își închide porțile "din motive de revizie PSI"

Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia din Focșani și-a anulat spectacolele programate a se juca în clădirea instituției, întrucât nu are autorizație de securitate la incendiu, în plus pompierii identificând în urma controalelor și alte nereguli pentru care s-au dat termene de remediere.

Conducerea Teatrului Municipal Maior Gheorghe Pastia din Focșani a anunțat pe rețeaua de socializare facebook că “din motive de revizie PSI”, s-a luat decizia ca un spectacol programat în perioada următoare să fie anulat, iar altul se va juca într-o altă clădire.

“Mulţumim tuturor celor ce au fost alături de noi la spectacolele «Fericire conjugală» şi «Hamlet», ce s-au jucat în data de 5 şi respectiv 9 noiembrie. Dorim să ne cerem scuze pentru faptul că vom fi nevoiţi să ne anulăm spectacolul «Jocuri bizantine», programat în data de 12 noiembrie, din motive de revizie PSI. Totodată vă facem cunoscut că spectacolul «Încurcă lume», programat în data de 26 noiembrie, ora 18,00 se va susţine în sala Ateneului. Vă vom ţine la curent cu data reluării activităţii în sala proprie. Vă mulţumim pentru înţelegere”, au scris pe facebook reprezentanții teatrului focșănean.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duță, Teatrul Municipal Maior Gheorghe Pastia funcționa fără autorizație la protecția contra incendiilor.

“În urma unui control s-a constatat că Teatrul Municipal nu are autorizaţie de securitate la incendiul. În timpul acestui control efectuat în luna septembrie s-au constatat și alte deficiențe pentru care s-au dat termene de remediere. Acest aspect a fost consemnat în documentul de control şi s-au aplicat prevederile legale în vigoare, impunându-se, așa cum am spus, şi un timp de remedierea a acestei probleme”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duță.

Catalin-Toma-PNL-Vrancea
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here