Tecucean ARESTAT PREVENTIV după ce a fost prins în flagrant cu 10 grame de cocaină asupra sa! Polițiștii din Vrancea au efectuat și 2 percheziții domiciliare

0
284

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Vrancea, au depistat în flagrant delict un bărbat bănuit de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc. Ieri, 6 aprilie, poliţiştii au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, în trafic, în municipiul Tecuci. Astfel, a fost depistată o persoană, în vârstă de 24 de ani, care avea asupra sa 8 grame de cocaină, iar alte 2 grame ar fi intenţionat să le comercializeze. În urma controlului corporal efectuat asupra celui în cauză, polițiștii au găsit 8 grame de cocaină și 900 de euro, care ar proveni din comercializarea unor substanțe interzise. Totodată, trei mandate de aducere au fost puse în executare. Ulterior, pentru documentarea activităţii infracţionale a persoanei în cauză, au fost efectuate 2 percheziţii domiciliare, în municipiul Tecuci. Astfel, în urma probelor administrate în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vrancea. Astăzi, 7 aprilie, instanța a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic și consum ilicit de droguri de mare risc. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale. (comunicat IPJ Vrancea)

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.