Telefon furat dintr-o mașină DESCUIATĂ

0
308
Mare atenție la bunurile pe care le țineți la vedere în mașină! Polițiștii vrânceni avertizează conducătorii auto să fie foarte atenți atunci când își părăsesc mașinile, chiar și pentru scurt timp, pentru că riscă să devină victime ale hoților.

Așa a pățit și un focșănean de 59 de ani, care și-a lăsat autoutilitara descuiată, pentru câteva minute. Deși era plină zi, un hoț nu s-a sfiit să dea lovitura. El a fost atras de un telefon mobil, lăsat la vedere pe bordul mașinii.

Iată ce vă sfătuiesc polițiștii:

  • Eliminaţi pe cât posibil tentaţia! De fiecare dată când plecați de lângă autoturism, NU lăsaţi la vedere, în interiorul maşinii, obiecte de valoare (genţi, poşete, borsete, staţii de emisie-recepţie, sisteme GPS, casetofoane auto, camere video, telefoane mobile etc.)! Acestea pot tenta hoţii să vă spargă vehiculul!
  • În staţiile de alimentare cu carburanţi, pe timpul achitării contravalorii combustibilului, acţionaţi sistemul de închidere a uşilor;
  • Atunci când părăsiţi autoturismul şi acţionaţi închiderea centralizată, asiguraţi-vă că portiera s-a închis.
  • Când părăsiţi autoturismul (chiar și pentru scurt timp), geamurile trebuie să fie întotdeauna închise complet.
  • Parcați numai în locuri bine iluminate sau în locuri în care autoturismele pot fi observate în permanență, nu în locuri izolate.
  • Dacă deveniți victimă a infracțiunii de furt din auto, apelați numărul unic de urgență 112!
  • Nu atingeți autoturismul, pentru a nu distruge eventuale probe.
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.