TENIS: Daciana Ciubotaru (CSM Focșani) obține o nouă victorie la Melbourne

1
189

Calificată cu succes la Melbourne, Maria Daciana Ciubotaru debutează cu succes în turneul australian de tenis pentru juniori – Australian Open Junior Championships. Sportiva legitimată la CSM Focșani a reușit a treia victorie din turneu în fața australiencei Alana Subasic, pe care a înfrânt-o după aproape o oră și jumătate în două seturi, cu 7-5, 6-1. Urmează turul secund în care focșăneanca o va înfrunta pe favorita cu numărul 11 a competiției, japoneza Ena Koike. Jucătoarea niponă vine și ea după o victorie netă în fața rusoaicei Anastasia Grechkina, pe care a învins-o fără drept de apel în două seturi, cu 6-4, 6-2. În proba de dublu de la Melbourne, perechea Maria Ciubotaru (România)/Ellie Daniels (Canada) va înfrunta în primul tur echipa din Rusia formată din Mirra Andreeva și Alina Korneeva, favorita cu numărul doi a turneului australian de junioare. Meciurile de pe tabloul principal al turneului australian au început sâmbătă (21 ianuarie) și se vor încheia pe 28 ianuarie.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. A mai bătut un copil de 15 ani. Mai are puțin și bate toată grădinița. Domnișoara e pur și simplu la categoria greșită, e cea mai bătrână dintre toate concurentele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.