TENIS: Maria Ciubotaru calificată la Australian Open Junior Championships!

1
197

Tenismena de 18 ani, legitimată la CSM Focșani, se califică la turneul din Melbourne – Australian Open Junior Championships – după ce a câștigat fără drept de apel două meciuri în fața australiencei Tahlia Kokkinis (6-1, 6-2) și sud-coreencei Yujin Kim (6-4, 6-2). Maria Daciana Ciubotaru devine astfel prima jucătoare de tenis din orașul nostru care intră pe tabloul principal al unui Grand Slam. Meciurile vor începe sâmbătă și se vor încheia pe 28 ianuarie. Succes Maria!

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Super, tot noi focșănenii plătim si aventura asta ? Ce s-a omis în articol e faptul că australianca are 14 ani iar coreanca 17. Ce bine o fi ca toți looserii din familia asta să trăiască din banii Primăriei Focșani, deci și ai pensionarilor si amărâților care stau la coadă să-și plătească impozitele. Pe tac’su e clar că-l vom ține pe banii noștri până la pensie, oare se va înscrie și fii’sa în aceeași traiectorie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.