UPDATE: Tineri din Focșani, după gratii pentru implicare în afaceri cu droguri

0
238

dpir mascati - UPDATE: Tineri din Focșani, după gratii pentru implicare în afaceri cu droguri

UPDATE: Cei doi tineri din Focșani care au închiriat o casă în județul Galați și au plantat acolo cannabis au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Cei doi pot contesta măsura arestării preventive. „Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie –Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor Robu G. şi Buruiană F. în prezent aflaţi în Centrul de Reţinere şi Arest preventiv al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vrancea, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 30 august 2014 până la 28 septembrie 2015. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor. Dispune încunoştiinţarea unui membru al familiei despre luarea măsurii arestării preventive. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, au decis magistraţii Tribunalului Vrancea.
Cei doi tineri reținuți și apoi arestați sunt din Focșani și au  22 de ani și respectiv 35 de ani. EI au fost “mirosiți” de polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate  Vrancea, care în week-end au efectuat percheziții sub coordonarea DIICOT, atât în Vranceaq cât și la Galați unde cei doi au închiriat o casă, acolo unde au înființat o cultură serioasă de cannabis. În afară de plantele  respective, polițiștii au mai găsit în urma descinderilor  resturi de plante şi ţigări, dar şi cântare.  SE pare că ce doi tineri  tinerii vindeau drogurile, dar le şi consumau, ei fiind cercetaţi pentru „trafic şi consum de droguri”.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Doi tineri din Focșani au fost ridicați de polițiști în urma unor percheziții care au avut loc în week-end în județele Vrancea și Galați,

Conform anchetatorilor, descinderile au fost efectuate de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT, și s-au desfășurat într-un dosar de trafic şi consum de droguri.

Potrivit oamenilor legii, cei doi vrânceni ar fi cultivat plante de canabis într-o casă pe care o închiriaseră într-o localitate gălățeană. Plantele,  în diverse stadii de dezvoltare, au fost ridicate de polițiști.  Cel mai probabil, drogurile urmau să fie vândute pe piața neagră.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.