Tineri vrânceni, aveți drum liber să votați duminică!

0
133

Elevii și studenții beneficiază de transport gratuit dus-întors pentru a pune ștampila.

Votul tău, tinere vrâncean, contează enorm! Fie că ești elev și ai 18 ani și pui ștampila pentru prima dată, fie că ești student plecat la facultate în centrele universitare din țară, important este ca pe 11 decembrie să-ți faci datoria de cetățean. O vei face pentru viitorul tău, pentru părinții tăi care au lucrat o viață aici și te vor și pe tine profesând în România, o faci pentru rudele plecate în străinătate pentru un trai mai bun și care își doresc să revină în locurile natale! Votul tău, tinere vrâncean, poate duce Vrancea dar și România ÎNAINTE!

Tocmai pentru a încuraja generația tânără să-și facă vocea auzită, Guvernul Cioloș a adoptat o ordonanță de urgență prin care studenții și elevii cu drept de vot să beneficieze de transport gratuit pe calea ferată din localitățile în care studiază în cele de domiciliu și retur în perioada 8-12 decembrie.

Măsura are scopul să asigure dreptul la vot al elevilor și studenților și răspunde solicitării Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România. Potrivit Executivului, călătoria gratuită pe calea ferată se va acorda dus-întors, de la localitatea în care studiază la localitatea de domiciliu, cu tren regio și interregio, clasa a II-a, în perioada 8-12 decembrie 2016.

Biletul de călătorie se eliberează la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, pe baza actului de identitate și a carnetului de elev/student. Este obligatorie procurarea biletului dus-întors, iar pe acesta se va menționa numele și prenumele beneficiarului, codul numeric personal, seria și numărul actului de identitate, calitatea elev/student, după cum scrie Mediafax.

Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 și 12 decembrie.

#HaiLaVot #GoPNL #IonȘtefanDeputat

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

studenti-vot-1

studenti-vot-1-1

studenti-vot-2

studenti-vot-3

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.