Tinerii stau la coadă să se înscrie la concursul organizat de IPJ Vrancea

0
541

Numeroși tineri din Vrancea, unii doar cu diplome de bac, alții cu  studii superioare, care vor să devină agenţi de poliţie stau la coadă pentru a se înscrie la concursul organizat de IPJ Vrancea pentru ocuparea a  22 de astfel de posturi la secţii de poliţie rurală.

Posturile vacante scoase la concurs de IPJ Vrancea sunt în cadrul posturilor de poliţie rurală, iar candidaţii nu pot susţine examen decât pentru un singur post. Ultima zi de depunere a dosarelor în vederea susținerii concursului este vineri.

Cei care vor lua examenele vor lucra în următoarele posturi de poliție:

 1. Postul de poliţie comunal Slobozia Bradului .
 2. Postul de poliţie comunal Slobozia Bradului .
 3. Postul de poliţie comunal Jitia .
 4. Postul de poliţie comunal Nistoreşti .
 5. Postul de poliţie comunal Paltin .
 6. Postul de poliţie comunal Bogheşti .
 7. Postul de poliţie comunal Corbiţa  .
 8. Postul de poliţie comunal Homocea .
 9. Postul de poliţie comunal Pufeşti .
 10. Postul de poliţie comunal Pufeşti .
 11. Postul de poliţie comunal Rugineşti .
 12. Postul de poliţie comunal Băleşti .
 13. Postul de poliţie comunal Bârseşti .
 14. Postul de poliţie comunal Negrileşti .
 15. Postul de poliţie comunal Păuleşti .
 16. Postul de poliţie comunal Tulnici .
 17. Postul de poliţie comunal Tulnici .
 18. Postul de poliţie comunal Vrâncioaia .
 19. Postul de poliţie comunal Câmpuri .
 20. Postul de poliţie comunal Fitioneşti .
 21. Postul de poliţie comunal Răcoasa .
 22. Postul de poliţie comunal Vizantea .

Condițiile de participare la concurs, desfășurarea concursului (probele de concurs), precizări privind rezultatele finale ale concursului și exercitarea opțiunilor de către candidați, regulile privind înscrierea la concurs, regulile privind examinarea psihologică, probele şi baremele pentru verificarea aptitudinilor fizice ale candidaţilor, regulile privind buna organizare și desfășurare a concursului se regăsesc în anunţul Inspectoratului General al Poliţiei Române nr.146626 din 01.04.2016 postat pe site-ul www.politiaromana.ro, secţiunea carieră – Posturi scoase la concurs (adresa http://www.politiaromana.ro/ ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs), precum și la avizierul și pe pagina de Internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea.Candidaților declaraţi „admis” la concurs şi care îndeplinesc condiţiile legale de încadrare în Poliția Română, li se vor acorda, gradele profesionale în funcţie de pregătirea lor şi de vechimea în specialitatea corespunzătoare studiilor absolvite, raportate la cerinţele postului. Aceştia sunt încadraţi în funcţiile minime prevăzute de lege corespunzătoare gradelor profesionale acordate, pe o perioadă de probă de 6 luni.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, programul de înscriere al candidaţilor se stabileşte în perioada 04 – 08.04.2016în intervalul orar 0900 – 1600, la sediul unităţii din mun. Focşani, str. Cezar Bolliac nr.12, jud. Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.