Toate străzile din Adjud trebuie modernizate!

0
38

Municipiul Adjud trebuie să aibă toate străzile asfaltate, nu doar cele principale, spune președintele PNL Adjud, Florin Nechifor. În cartierele Șișcani și Burcioaia și în satul apărținător Adjudul Vechi sunt asfaltate doar străzile principale, nu și cele laterale. De asemenea, și în oraș mai sunt străzi care trebuie modernizate. Primăria Adjud are un proiect în derulare pentru Adjud Nord prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar celelalte străzi au fost prinse între prioritățile acestui an pentru a se cere finanțare de la Ministerul Dezvoltării.

Modernizarea întregii infrastructurii rutiere din Adjud este imperios necesară, pentru că nu este posibil ca într-un municipiu să se mai circule pe străzi cu piatră. Cetățenii din cartierele și satele apărținătoare ale municipiului sunt și ei locuitori ai Adjudului și trebuie să beneficieze de străzi asfaltate și de trotuare”, a arătat Florin Nechifor, președintele PNL Adjud și membru în Consiliul Local Adjud.

O altă problemă privind circulația rutieră este reprezentată de cele două poduri de pe drumul care face legătura cu Adjudul Vechi, care s-au degradat foarte mult.

Aceste poduri au fost trecute în administrarea Consiliului Județean Vrancea, pentru a fi reparate prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Mi s-a spus că până acum nu s-a prezentat nicio firmă  la licitația pentru contractul de execuție a lucrărilor. În calitate de consilier local, am cerut Primăriei Adjud să găsească o soluție de urgență, pentru că podurile sunt într-o stare deplorabilă, au găuri în ele și sunt un pericol pentru circulație”, a declarat Florin Nechifor. (Material comandat de PNL. Realizat de Media Vemo. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.