FOTO: Toate străzile din Panciu au fost deszăpezite

0
372

Primarul Iulian Nica anunță faptul că toate străzile din orașul Panciu au fost deszăpezite. În zilele de 17 și 18 ianuarie 2016, utilajele Primăriei Orașului Panciu au acționat atât pe străzile din zona centrală, cât și pe cele din cartierele aparținătoare – respectiv Neicu, Crucea de Sus, Crucea de Jos, Satu-Nou și Dumbrava.

DEGAJARE ZAPADA ZONA C. PORUMBESCU

Operațiunile s-au desfășurat pe o lungime de 78 de kilometri de rețea rutieră și au fost coordonate de primarul Iulian Nica, în calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

„În cursul zilei de marți, 19 ianuarie 2016, s-a acționat pentru debarasarea zăpezii din zona centrală, pe strada Nicolae Titulescu, de la intersecția cu Bulevardul Independenței, până la Spitalul Orășenesc, pe strada Ciprian Porumbescu, precum și în zona Pieței Agroalimentare. De asemenea, a fost îndepărtată și zăpada de la instituțiile publice“, a declarat primarul Iulian Nica.

DEGAJARE ZAPADA N. TITULESCU ZONA SPITAL


CARTIER NEICU - STR. RASCOALA

STR. NI. TITULESCU DUPA DEGAJARE ZAPADA

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.