TOP 3 atracții NEAȘTEPTATE ale verii

0
115

Cea mai așteptată perioadă a anului este mai aproape decât ai sperat și trebuie să îți verifici lista de lucruri pe care îți dorești să le faci singur, alături de iubitul sau iubita ta ori împreună  cu grupul de prieteni. Nu rata ocaziile acestui sezon, făcându-ți planul din timp, pentru a surprinde din plin distracția!

pontul zilei oameni - TOP 3 atracții NEAȘTEPTATE ale veriiÎncearcă locuri și senzații noi în această vară, dacă îți dorești să o faci de neuitat! Lasă deoparte grijile privind banii cu ajutorul unui simplu click pentru a verifica aici bonusurile la pariuri, mai ales pentru că se apropie unul dintre cele mai așteptate competiții ale momentului, Campionatul Mondial de fotbal 2018. Adună-ți prietenii și petreceți toată vară așa cum v-ați dorit mereu – în aer liber, la petreceri sau distrându-vă la fiecare sfârșit de săptămână.

Află aici care sunt cele 3 atracții neașteptate către care se orientează tot mai mulți români:

  1. Uită de concediile scumpe de pe litoralul românesc și de cele plictisitoare de la vecinii noștri bulgari, întrucât acum ai la dispoziție o nouă destinație excepțională. Petrecerile pentru cei dornici de distracție s-au mutat pe malurile Dunării, în apropierea Cazanelor. Aici poți avea parte de o priveliște deosebită asupra naturii și a fluviului, dar și petreceri care durează până dimineața devreme, relaxare pe deplin – un pachet ideal pentru vacanța din acest an sau chiar pentru mai multe weekend-uri de pe timpul verii. Rezervă-ți locul la una dintre căsuțele lacustre, deasupra apei, și bucură-te de frumusețea Dunării, precum și de atmosfera de neuitat de aici.pod - TOP 3 atracții NEAȘTEPTATE ale verii
  2. Ești nerăbdător să încerci lucruri noi în această vară? Cu doar un click pe pontul-zilei.com vei intra într-o nouă comunitate de oameni pasionați de sport. Aici vei avea ocazia să îți perfecționezi sau să încerci noi tactici de jucat la pariuri sportive, să descoperi sporturi noi care te-ar putea atrage și să câștigi datorită meciurilor și sportivilor preferați. Nu întârzia să te alături echipelor favorite în lupta cu emoțiile pentru câștigarea celor mai spectaculoase meciuri ale verii, ce îți pot aduce și ție câștiguri însemnate rapide.
  3. Urmând exemplul turiștilor străini, care vizitează țara noastră pentru a vedea și experimenta tradițiile românești, traseele montane deosebite și frumusețile arhitecturale, tot mai mulți români se orientează către turismul rural. Case tradiționale în sate vechi de sute de ani, natura primitoare și liniștea deplină în care te poți retrage la doar câțiva pași de marile orașe agitate sunt printre beneficiile pe care le vei avea dacă alegi și tu această variantă de petrecere a concediului din vara aceasta.

Te-ai pregătit de noi aventuri și senzații spectaculoase pe care le poți trăi prin intermediul acestor activități noi? Descoperă-le pe rând și alege-le pe cele care îți plac cel mai mult.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here