TOP 3 CRITERII folosite de părinții vrânceni toamna aceasta pentru alegerea căruciorului pentru copii

0
52

Dacă ești în așteptarea unui copil, nu e bucurie mai mare decât să îți imaginezi cum va fi atunci când va veni pe lume. Alegerea căruciorului potrivit este un lucru extrem de important, la fel cum este și alegerea pătuțului, pentru că cel mic, cu siguranță, la început va folosi aceste două articole foarte mult.

Însă, alegerea căruciorului depinde de o mulțime de factori diferiți. Ceea ce funcționează pentru o familie s-ar putea să nu fie potrivit pentru alta din mai multe motive, inclusiv costul, stilul de viață sau dimensiunea căruțului, când vine vorba de spațiul de depozitare. Este important să te gândești la toate aceste lucruri înainte de a te decide ce cărucior va fi potrivit.

TOP 3 criterii în alegerea căruciorului pentru copii

Poate de multe ori atunci când te confrunți cu o situație nouă apelezi la sprijinul prietenilor să îți dea un sfat și să te susțină să iei cele mai bune decizii. Însă nevoile pot fi diferite. De aceea, când vine vorba despre alegerea căruciorului pentru copii, este important să te gândești bine la ce anume contează pentru tine cu adevărat.

  1. Cost: poate cel mai mare impact pentru părinți, atunci când pășesc prima dată într-un magazin cu articole pentru copii, îl are prețul cărucioarelor. În funcție de bugetul disponibil, cărucioarele mai scumpe vor avea adesea elemente precum sisteme de suspensie mai bune și o manevrabilitate mai ușoară, țesături de calitate superioară, culori diferite și scaune modulare, care se pot muta din față în spate sau se pot transforma pentru a transporta mai mult decât un copil. Cu toate acestea, nu ar trebui să resimți o presiune prea mare și să alegi din start cel mai scump produs, pentru că este destul de posibil să obții un cărucior care să se potrivească nevoilor tale pentru o investiție mult mai mică.
  2. Stil de viață: acesta este unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare atunci când decizi asupra unui cărucior. Dacă locuiești în oraș și vei folosi căruciorul zilnic pentru ieșiri în parc sau prin cartier, precum și pentru excursii scurte departe de casă, dar va trebui de multe ori să urci pe scări căruțul, poți alege un cărucior sport, ce va răspunde acestor nevoi.
  3. Dimensiunea căruțului: apartamentele din orașe de multe ori sunt destul de mici, iar venirea unui copil va minimiza și mai mult spațiul de locuit prin diversele articole necesare îngrijirii acestuia. De aceea, este bine să te gândești din timp la spațiul pe care îl ai la dispoziție, iar dacă acest criteriu este important pentru tine, atunci poți opta pentru un cărucior ultracompact, cu sisteme multiple de strângere, ce va eficientiza la maximum spațiul disponibil în casă.

În plus, dacă te pregătești să fii proaspăt părinte, nu ar fi rău să te gândești și la posibilitatea de a achiziționa un căruț ce poate fi ușor transformat într-un cărucior dublu. De obicei durata de viață a unui cărucior este de aproximativ 2-3 ani, timp în care familia se poate mări, iar investiția într-un astfel de cărucior poate fi o reală salvare.

Nu uita nici de importanța plimbărilor zilnice la soare ce vor evita carențele de vitamina D ale copilului și vor sprijini întărirea imunității. De aceea, căruciorul va trebui să fie extrem de rezistent.

În concluzie, informează-te bine înainte de a pleca la cumpărături și ia decizii bazate pe nevoile tale, chiar dacă contravin părerilor celor din jur. Căruciorul va fi un ajutor incredibil pentru viața ta zi de zi, iar investiția într-un produs ergonomic va susține și dezvoltarea armonioasă a celui mic. (Sursa foto: shutterstock.com)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.