Home Actualitate TOP 3: Primarii din Vrancea care au reușit cele mai bune scoruri...

TOP 3: Primarii din Vrancea care au reușit cele mai bune scoruri la alegerile locale

0
5613

Trei candidați la alegerile locale de duminică au reușit să obțină peste 90% din voturile cetățenilor. Campion la voturi a fost primarul din Vizantea-Livezi, Dragoș Ciobotaru, care a reușit să obțină 92,37% din voturile valabil exprimate. Pentru fotoliul de primar al comunei Vizantea-Livezi s-au înscris în cursa electorală PNL, PSD, Alianța USR-PLUS și PMP. Dragoș Ciobotaru a reușit să-și adjudece un nou mandat de primar la diferență foarte mare de voturi față de contracandidații săi. În viitorul consiliu local, din cei 13 consilieri, PNL va fi reprezentat de 11 consilieri, în timp ce PSD va avea doar 2 consilieri locali.

Argintul a fost obținut de primarul din comuna Cârligele care a câștigat detașat în fața competitorului său de la PNL. Ștefan Moscu a obținut 91,98% din totalul voturilor. Componența Consiliului Local Cârligele va fi formată din 11 consilieri PSD și 2 de la PNL.

Un rezultat foarte bun a reușit să obțină și primarul social democrat din Vîrteșcoiu. Conform rezultatelor făcute publice de AEP, Viorel Mârza a obținut 91,38% din totalul voturilor valabil exprimate și va avea susținerea unui număr de 11 consilieri locali în viitorul mini-legislativ local. Partidul Național Liberal va avea doar 2 consilieri locali în viitoarea structură a CL Vîrteșcoiu.

dragos ciobotaru viorel marza stefan moscu - TOP 3: Primarii din Vrancea care au reușit cele mai bune scoruri la alegerile locale

Loading...
Auto Mac - piese auto Focsani

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

error: Ne pare rău! Copierea acestui conținut este interzisă!