Tort din dulciuri și alte surprize de la polițiști, pentru copiii aflați în grija DGASPC Vrancea

0
149

Ziua Copilului a fost sărbătorită în avans într-unul dintre centrele Direcției Generale de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Vrancea, grație unui „plan” pus la cale de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea și ai Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane. Polițiștii le-au trimis cadouri copiilor, precum și un tort din dulciuri, iar zilele următoare surprizele vor continua.

Deși în fiecare an polițiștii au sărbătorit împreună cu copiii, anul acesta, pentru a respecta măsurile de siguranță și de distanțare socială, am fost părtași la bucuria copiilor doar virtual, prin intermediul fotografiilor transmise de reprezentanții centrului. Copiii prezenți la C.A.S. Focșani “Forget me not” au fost primii care s-au bucurat de cadouri, urmând să le împartă cu ceilalți tineri instituționalizați în municipiul Focșani și în localitatea Dumbrăveni.

Cadourile, constând în mingi de fotbal, de plajă și de baschet, rucsacuri, tricouri, caiete și creioane, poartă logo-ul campaniei naționale “Dă-i libertate! Nu-i plăti exploatarea!”.

Tinerii au fost încântați de “tortul” din dulciuri, apoi s-au informat din afișele și pliantele primite, pe temele: prevenirea victimizării minorilor, siguranța on-line, răspunderea penală a minorilor și prevenirea traficului de persoane.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea urează LA MULȚI ANI  tuturor copiilor!”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.