Tot mai mulți minori din Vrancea, puși pe rele

0
708

Tot mai mulți minori din Vrancea sunt puși pe rele. O demonstrează cazurile prezentate zilnic de polițiști.

Numai în comunicatul remis miercuri de IPJ Vrancea, ne sunt prezentate două fărădelegi comise de copii al căror gând ar trebui să fie școala, și nicidecum infracțiunile.

Unul dintre cazuri a fost semnalat la data de 10 noiembrie 2015. Atunci,  polițiștii focșăneni au fost sesizați de o femeie despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui market din localitate,  i-a fost sustrasă poșeta dintr-un cărucior metalic de cumpărături.

În urma continuării cercetărilor polițiștii l-au depistat pe principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii, un minor de 12 ani din comuna Vulturu, prejudiciul in valoare de aproximativ 700 de lei fiind recuperat în totalitate.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Totodată, la data de 28 octombrie 2015 polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un minor de 12 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe str. Cernei a fost deposedat prin violență de telefonul mobil.

 În urma activităților specifice desfășurate polițiștii l-au depistat pe principalul bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie un minor de 11 ani, din localitate. Prejudiciul în valoare de aproximativ 800 de lei a fost recuperat în totalitate.

 Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.