Traficul greu, permis în Focșani doar pe baza unei taxe. Banii pot fi colectați și prin SMS

0
584

Interzis traficului greu. Este ceea ce a spus Primăria Focșani mașinilor de peste 3,5 tone. De acum înainte, autovehiculele mai grele trebuie să se supună noului regulament, care stabilește clar traseul pe care mai pot circula mașinile de mare tonaj.

Astfel, accesul mașinilor grele în oraș nu se va mai putea face decât pe anumite străzi, iar mașinile de marfă nu mai au voie pe străzile din Focșani decât pe timpul nopții. Transportatorii care trebuie să circule prin oraș au nevoie de o serie de documente și avize și vor fi nevoiți să plătească o taxă.

Tarifele sunt cuprinse între 10 lei și 50 de lei pe lună, în funcție de tonaj și ajung până la 500 de lei pe an în cazul mașinilor cu masa mai mare de 12 tone. De colectarea taxei se va ocupa Poliția Locală, însă plățile pot fi efectuate și prin SMS.

Regulamentul privind eliberarea avizului de acces transport greu în municipiul Focșani poate fi consultat AICI

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.