TRAGEDIA din #COLECTIV scoate românii în stradă! PROTESTE de AMPLOARE în București și în alte orașe din țară

0
422
protest-colectiv-piata-victoriei-bucuresti
sursa foto: Facebook

Tragedia de la finele săptâmânii trecute de la Clubul #Colectiv, în care și-au pierdut viața 32 de persoane iar alte 136 sunt în stare gravă pe un pat de spital, a scos românii nemulțumiți în stradă.

Aproape 20.000 de persoane au ieșit pe străzi în capitală, dar și în alte orașe din țară.  Protestatarii cer demisiile actualului premier, Victor Ponta, a vicepremierului Gabriel Oprea dar și demisia primarului de la sectorul 4 al capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Se strigă:  “Demisia!”, “Singura soluție, înc-o Revoluție!”, “Jos Oprea!”, “Nu plecăm acasă, morții nu ne lasă!”,“Corupția Ucide!” „Vrem dreptate, aşa nu se mai poate“, „N-aveţi coloană, decât oficială“, “Afară cu mafia din țară”.

Bucureştenii s-au strâns în Piaţa Universităţii, dar au ajuns la Guvern şi au blocat Piaţa Victoriei, unde au protestat mai bine de o jumătate de oră. În urmă cu puțin timp, mulțimea de oameni a început să se deplaseze către sediul MAI. Forţe impresionante de jandarmi au fost mobilizați în zonă pentru a asigura ordinea.

proteste-brasov
Foto: Europa FM

La Brașov, câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Sfatului în semn de solidaritate cu  protestul din București.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.