TRAGEDIE în centrul Focșaniului! Fiul unui avocat din Focșani s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe

0
5376

Tragedie, marți dimineață, în centrul Focșaniului. Un bărbat în vârstă de 42 de ani a decis să-și pună capăt zilelor. Puțin după ora 05:00, bărbatul s-a aruncat în gol de la etajul 9 al unui bloc de locuințe din Bulevardul Unirii, vis-a-vis de fostul sediu PSD Vrancea. Conform informațiilor pe care le avem, bărbatul suferea de mai mulți ani de tulburări mentale. Acesta locuia împreună cu fosta soție în apartamentul tatălui său, un avocat cunoscut din Focșani. Sebastian S. și-a prevestit sfârșitul. Luni dimineață, acesta i-a spus unui vecin de bloc că mâine va muri. Aceleași surse ne-au declarat că înaiinte de a-și pune capăt zilelor, acesta a încercat să-și sune tatăl care nu ar fi răspuns la telefon. La ora 5:24, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat în gol de la fereastra apartamentului în care locuia. În urma impactului cu solul, bărbatul nu a avut nicio șansă la viață. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, decât să constate decesul. Polițiștii au demarat cercetări în acest caz. „În această dimineață, în jurul orei 5:24, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Unirii din municipiul Focșani se află o persoană căzută, posibil decedată. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani împreună cu un echipaj medical s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele sesizate se confirmă, găsind un bărbat în vârstă de 42 de ani din municipiul Focșani. În urma evaluării efectuate de către echipajul medical s-a constatat decesul bărbatului. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, iar pentru stabilirea cauzelor acestuia urmează să fie dispusă efectuarea unei necropsii”, au anunțat reprezentanții IPJ Vrancea.

Revelion 2023 SARA Events
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.