Tragedie în familia preotului Ștefan Argatu din Slobozia Ciorăști! Fratele său, duhovnicul Alexandru Argatu, a murit în urma unui cumplit accident de mașină!

0
8000

Preotul Alexandru Argatu de la Mănăstirea Boroaia (județul Suceva) a trecut la cele veșnice în urma unui teribil accident de mașină petrecut ieri (11 august) în comuna Filipești din județul Bacău. Mașina în care se afla preotul s-a izbit de un stâlp după care s-a răsturnat în apropierea unui lan de porumb. În vârstă de 75 de ani, părintele Alexandru a fost fratele preotului Ștefan Argatu, paroh al Bisericii „Adormirea Maicii Domnului” din comuna Slobozia Ciorăști, și a slujit mai bine de 40 de ani la Biserica „Înălțarea Domnului” din centrul comunei Boroaia. „Doamne, ai grija de sufletul iubitului nostru unchi, părintele Argatu Alexandru(Ducu) și așează-l în rândul drepților! Suntem tare triști că nu o să te mai vedem, dar ne bucurăm că te vei întâlni cu bunicul și bunica noastră (Părintele Ilarion și prezbitera Georgeta), cu mama (prezbitera Profira) și te rugăm să le transmiți că ne este tare dor de ei”, este mesajul Elenei Gîrneață, primarul comunei Slobozia Ciorăști.

Revelion 2023 Antal Queen 2
Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.
Revelion 2023 SARA Events

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.