Îndrăznește să fii informat!

sâmbătă, 2 decembrie 2023

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăActualitateTragedie în lumea organizării de evenimente din Focșani! Cristina Elena Gurbet a...

  Tragedie în lumea organizării de evenimente din Focșani! Cristina Elena Gurbet a pierdut lupta cu boala în Italia, la vârsta de 34 de ani

  Comunitatea din Focșani este în doliu în urma pierderii surprinzătoare a Cristinei Elena Gurbet, în vârstă de doar 34 de ani, proprietara companiei Pro Events cunoscută pentru activitatea sa în domeniul organizării de evenimente alături de soțul său. Tânăra a pierdut lupta cu o boală necruțătoare în timp ce se afla în Italia pentru tratament.

  Cristina, originară din Focșani, a fost o prezență activă în comunitate, contribuind la organizarea numeroaselor evenimente locale. Alături de soțul său, ea a condus cu pasiune firma lor de organizare evenimente, aducând bucurie și emoție în viața celor din jur. Vestea tragică a dispariției sale a șocat prietenii, familia și colaboratorii.

  Priveghiul Cristinei Elena Gurbet va avea loc la Biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Focșani, în ziua de 17 noiembrie 2023, unde cei care au cunoscut-o vor avea ocazia să-și ia rămas-bun. Înmormântarea este programată pentru sâmbătă, 18 noiembrie 2023, marcând momentul în care comunitatea își va lua adio de la o persoană iubită și respectată.

  Această pierdere tragică a adus un imens regret în sufletele celor care au avut privilegiul de a o cunoaște pe Cristina Elena Gurbet, lăsând un gol în comunitatea locală și în industria evenimentelor. Familia îndurerată primește condoleanțe și sprijin din partea celor care doresc să împărtășească amintiri și să aducă un omagiu celei care a adus atâta lumină în viețile lor.

  Soțul Gabrielei a scris un mesaj emoționant de adio pe pagina de socializare:

  „În inimă mea rămâi nemuritoare, draga mea soție. Ai luptat eroic și ai luminat întunericul cu zâmbetul tău. Tu m-ai învățat să iubesc cu atâta foc, tu m-ai învățat să fiu puternic. Împreună am descoperit că iubirea adevărată si pură există, de la început și până la capătul vieții, că știm să ne sacrificăm mereu pentru cei din jur, tu cu optimismul tău nemărginit ai adus celor din jurul tău speranță, dragoste și bucurie. Drum lin spre stele, suflet luminos. În cei 20 de ani de când ne-am unit sufletele am învățat că timpul poate fi oprit in loc să ne bucurăm de fiecare sărutare, de fiecare răsărit și apus, de fiecare îmbrățișare. Odihnește-te în pace, iubirea mea eternă și călăuzește-mi viața, îngerul meu păzitor. Știu că acum tu vei trai in continuare aici pe pământ prin noi cei care te iubim. Veșnic împreună în amintiri și iubire nemuritoare. Cu regrete eterne si durere nemarginita, al tău iubit soț Gabriel.”

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  FOTO! 60 de șahiști au sărbătorit Ziua Națională a României la un concurs de șah rapid

  Ziua Națională a României a fost sărbătorită de micii șahiști focșăneni printr-un concurs de...

  VIDEO! 50 de polițiști din cadrul IPJ Vrancea înaintați în grad de Ziua Națională a României

  SĂ FIM MÂNDRI CĂ SUNTEM ROMÂNI! 1 DECEMBRIE - Ziua Națională, o sărbătoare a tuturor...

  ULTIMA ORĂ! Impact frontal între două autoturisme la ieșirea din Bolotești! Două persoane au fost rănite

  Impact frontal între două autoturisme pe drumul național 2D, la ieșirea din Bolotești către...

  ARTICOLE POPULARE

  VIDEO A zburat cu jeepul prin PECO și s-a oprit într-o casă!

  Duminică, 26 noiembrie, în jurul orei 14.10, poliția a fost alertată prin apel la...

  ULTIMA ORĂ Viscolul închide primul tronson de drum național în Vrancea!

  „S-a închis circulația rutieră pe DN 23B Măicănești-Ciorăști, județul Vrancea. Viscolul puternic și cantitatea...