Tragedie în tenis. Un sportiv profesionist a murit la Focșani în timpul unei partide

0
396

tenis de masa - Tragedie în tenis. Un sportiv profesionist a murit la Focșani în timpul unei partide

Pasiunea pentru tenisul de masă i-a adus moartea unui sportiv de 48 de ani, din Bucuresti. I s-a făcut rău în timp ce participa la un turneu de tenis la Focșani și, deși a fost dus de urgență la spital, medicii nu l-au mai putut salva.

Jucătorul s-a stins din cauza unei stop cardio-respirator declanșat de afecțiuni mai vechi. În plus, ar fi consumat cafea și băuturi energizante înainte de competiție, susțin unii martori.

Bogdan Filimon avea 48 de ani și era pasionat de tenisul de masă. Cunoscuții spun că nu rata nicio competiție pentru amatori. Cupa Toamnei de la Focșani a fost însa ultima la care a participat. În timpul unei partide, i s-a făcut rău și s-a prăbușit pe pămînt. Momentul este surprins de camerele de supraveghere montate la Sala Sporturilor din Focșani.

“La un moment dat, a căzut și…  Nu înseamna că era inconștient, vorbea omul, “nu mai pot”, le spunea celor din jur. A venit doctorul, ne-a dat la o parte pe toți, i-a dat aer, ce se poate face la primul ajutor,” a declarat după tragedie Daniel Dumbravă, organizator.

Organizatorii competiției au sunat la 112, iar o ambulanță l-a transportat pe sportivul amator la spitalul din Focșani.  Dupa trei ore, a murit însa la secția de cardiologie.

Medicii spun că Bogdan Filimon avea mai multe afecțiuni și îi recomandaseră să nu mai facă efort dar el a ignorat sfaturile, pentru că nu putea sta departe de tenisul de masă.

Anchetatorii din Vrancea au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

sursa video: vrancea24.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here