Tragedie la cules de struguri. Un bărbat în floarea vârstei a murit călcat de tractor

0
672

productia de vin struguri - Tragedie la cules de struguri. Un bărbat în floarea vârstei a murit călcat de tractor

 O tragedie s-a produs miercuri la orele prînzului pe un cîmp între localitățile Panciu și Movilița. Un bărbat de 32 de ani a murit călcat de tractor.

Din primele informații, bărbatul de 32 de ani se afla pe marginea unei plantații de viță de vie. Încerca, se pare, să asigure remorca unui tractor cu care se afla la cules de struguri. La un moment dat, tractorul se pare că s-a pus în mișcare și a trecut peste bărbat.

Cum și alți oameni se aflau la cules în momentul nenorocirii, martorii au sunat la 112 și au cerut ajutor, în speranța că tânărul va putea fi salvat. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Cristina Duță, la fața locului au fost trimise o autospecială folosită la descarcerare și un echipaj SMURD dar și o ambulanță de la SAJ Vrancea. Nu a fost necesară intervenția echipajului de descarcerare, bărbatul călcat de tractor fiind preluat rapid de paramedici.

Zeci de minute, aceștia au efectuat manevre de resuscitare, însă în cele din urmă a fost declarat decesul tânărului de 32 de ani.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here