Trageri de luptă în poligonul de la Smârdan! „Foarte bine, Bateria!” pentru artileriștii Batalionului 285 „Vlaicu Vodă”

0
113

Militarii brăileni ai  Batalionului 285 Artilerie „Vlaicu Vodă”, unitate ce face parte din cadrul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” Focșani, au participat la începutul acestei luni la un exercițiu tactic cu trageri de luptă executat în poligonul de la Smârdan. Pe parcursul întregii activități, militarii profesioniști și-au testat abilitățile și capacitatea pentru luptă, misiunile încredințate fiind îndeplinite cu succes. „Misiunile executate au reconfirmat nivelul foarte bun de pregătire al militarilor, majoritatea ţintelor fiind distruse din primul proiectil. Având ca deviză “PROIECTILUL ŞI ŢINTA”, rapiditatea şi precizia servanților care au executat tragerea au atras de fiecare dată aprecierea comandantului batalionului, subunitatea primind la sfârșitul misiunilor de foc mult așteptatul: ,,FOARTE BINE, BATERIA!”, scrie pe pagina de socializare a Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” din Focșani.

artilerie 1 - Trageri de luptă în poligonul de la Smârdan! „Foarte bine, Bateria!” pentru artileriștii Batalionului 285 „Vlaicu Vodă”

artilerie 3 - Trageri de luptă în poligonul de la Smârdan! „Foarte bine, Bateria!” pentru artileriștii Batalionului 285 „Vlaicu Vodă”

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.