Transparența din Consiliul Local este inexistentă. PNL: “Cui au fost făcute cadou stilourile personalizate, pe 24 ianuarie?”

0
101
Consilierii PNL au acuzat în permanență lipsa transparenței în administrația publică. De fiecare dată când au cerut conducerii Primăriei Focșani să justifice modul în care sunt cheltuiți banii publici, răspunsurile au fost fie evazive, fie inexistente.

Un exemplu privind lipsa de transparență îl constituie și cele 160 de stilouri cumpărate pentru 24 Ianuarie, care au costat peste 100 de euro bucata. Acestea au fost personalizate și făcute cadou. Consilierii PNL spun că nici acum, după atâtea luni, nu se știe cine a primit prețioasele cadouri.

“Pe 24 Ianuarie primarul Misăilă a dăruit 160 de stilouri de peste 100 de euro bucata. Într-o conferință de presă a declarat că s-au dat consilierilor locali. Eu pot să spun că nici unul dintre colegii mei nu a primit un asemenea stilou și nici nu aveam nevoie să îl primim. S-au dat profesorilor universitari, dar nu i-a nominalizat, și reprezentanților de la cel mai înalt nivel al statului, dar nu știm la cine s-a referit. La vârful Primăriei Focșani nu există transparență, nu știm pe ce se cheltuie banii și nu e firesc, pentru că nu sunt banii dumnealui, sunt banii tuturor focșănenilor”, a declarat Ana-Maria Dimitriu, consilier local PNL și candidat la Parlamentul European din partea Partidului Național Liberal. (Material comandat de PNL Vrancea, executat de SC Media Factory Concept SRL. Cod mandatar financiar: 41190007)

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.