Transportul public din Focșani, la mâna cetățenilor

3
545

Primăria Focșani va organiza miercuri, 29 iunie, o consultare publică privind Planul de Mobilitate Urbană Durabilă. Concret, focșănenii interesați își vor putea expune ideile și sugestiile cu privire la viitorul transportului public local.

La întâlnirea programată de la ora 9:30, cetățenilor le va fi prezentat planul pe care îl are Primăria cu privire la transportul local de persoane. La consultare pot participa atât cetățeni obișnuiți, cât și reprezentanți ai instituțiilor publice, ONG-urilor și societăților comerciale care au, direct sau indirect, legătură cu transportul local.

Loading...

3 COMENTARII

  1. Propun sa se faca abonament lunar nu pe calatorii.In alte orase se procedeaza.Dau 50 pe luna nu ca la noi (in 15 zile s- a dus abonamentul…caci folosesti una dimineata cind mergi la serviciu si una cind te intorci…si ce beneficiu ai …4 lei…) pe 30 de calatorii…

  2. ai 9 lei reducere fata de valoarea a 30 de bilete(1.8*3=54), abonamentul fiind 45 de lei. Nu zic ca nu ar fi ok un abonament fara numar de calatorii valabil 30 de zile dar ganditi-va ca sunt si costuri care trebuiesc acoperite(reparatii autobuze, combustibil, asigurari, salarii). Plus ca sunt multi nesimtiti care circula fara sa plateasca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.