Transporturile la control! Polițiștii au aplicat zeci de amenzi, în valoare de 11.000 lei

0
121

Timp de o săptămână, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au făcut ample controale împreună cu Inspectoratul de Stat pentru Control în Transportul Rutier, urmărindu-se modul în care cei care fac transporturi de bunuri respectă legea. Au fost verificate în special transporturi de nisip, balast și alte agregate minerale, pentru a fi depistate cazurile în care activitățile se desfășurau fără documente legale de transport sau fără documente legale de proveniență. Controalele au avut loc în perioada 09 – 17, pe DJ 204 D Focșani-Suraia, DJ 205 F Haret și pe DJ 204 E Ciușlea-Haret. La bilanț, polițiștii au comunicat neregulile descoperite, precum și amenzile aplicate.

Au fost constatate 30 de contravenții în valoare totală de 11.000 lei, majoritatea pentru lipsa tichetului de cântar ori a prelatei care să acopere bunurile transportate. De asemenea a fost aplicată și o sancțiune conform O.G. 43/1997 pentru refuzul conducătorului auto de a se deplasa la locul în care era amplasat cântarul reprezentanților Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier. Cu ocazia verificărilor efectuate au fost însoțite mai multe autoutilitare la locul în care era amplasat cântarul, sancțiunile aplicate pentru neregulile depistate fiind aplicate în aceste cazuri de reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Activitățile vor continua și în perioada următoare pe raza județului Vrancea, echipajele de polițiști acționând permanent în colaborare cu alte instituții ale statului pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.