A trecut prin fața trenului cu microbuzul de transport persoane! Mai mulți șoferi sancționați pentru imprudență la trecerile la nivel cu calea ferată

0
346

Un bărbat de 55 de ani din Focșani, aflat la volanul unui microbuz de transport persoane, a rămas fără permis pentru 90 de zile și s-a ales cu o amendă de 1125 de lei după de polițiștii l-au surprins la trecerea la nivel cu calea ferată de la Golești că nu a respectat semnalele acustice și luminoase aflate în funcțiune.

Conducătorul auto a fost depistat în timpul unei acțiuni a polițiștilor de la circulație care a avut ca scop reducerea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime omenești și pagube materiale însemnate, ce au loc pe drumurile publice tocmai în zona trecerilor la nivel cu calea ferată.

Polițiștii nu au iertat însă nici o abatere de la normele de circulație rutieră. Așa se face că au aplicat în total 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 21851 lei, din care doar 10 au vizat nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.

Totodată au fost reținute 10 permise de conducere din care 5 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, 2 pentru depășire neregulamentară și 3 permise de conducere pentru alte abateri.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.