Trei elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Focșani și-au bătut joc de o profesoară

0
610

elev  - Trei elevi de la Liceul cu Program Sportiv din Focșani și-au bătut joc de o profesoară

E strigător la cer ce au făcut trei elevi ai Liceului cu Program Sportiv din Focșani. Adolescenții și-au batjocorit o profesoară, comportament pentru care au fost exmatriculați.

Indivizii au avut de-a dreptul un comportament agresiv față de cadrul didactic. Cei trei se numesc Marius Schineşte, Gabriel Carabă şi Adiran Săpător și sunt elevi în clasa a XI-a.

În urmă cu câteva săptămâni, cei trei au avut un conflict în timpul orei cu profesoara de economie Georgeta Pîslă. Inițial, ar fi fost un schimb de replici, apoi unul ar fi înjurat-o, altul ar fi scuipat-o pe profesoară, totul culmiând cu moment în care unul dintre tinerii recalcitranți i-ar fi pus în cap faţa de pe catedră. Și asta pentru că dascălul nu ar fi vrut să le mărească o notă, fapta fiind petrecută în fața a zeci de copii.

Scena de-a dreptul cutremurătoare și revoltătoare a fost filmată de unul dintre elevii care au asistat dezgustați la tot acest film prost, astfel că indivizii au fost puși în fața faptului împlinit și au recunoscut fapta.

După toate acestea, Consiliul Profesoral al liceului a decis ca cei trei elevi să fie exmatriculaţi, cu dreptul de a se înscrie la un alt liceu, anul viitor.

Măsura a fost contestată deja de părintele lui Adrian Schineşte,  care speră ca tânărul să poată fi înscris la un liceu anul acesta, să nu fie nevoit să piardă un an din cauza golăniei comise.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.