Trei femei și un bărbat cercetați pentru furtul a peste 10.000 de euro

0
179

Ieri, politistii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au fost sesizati direct de către un barbat din comuna Negrilești, județul Vrancea, cu privire la faptul că patru persoane necunoscute, profitând de neatenția mamei sale, i-au sustras suma de 8700 euro si un inel din aur, din interiorul locuinței sale. Imediat polițiștii au demarat cercetările, stabilind faptul că persoanele necunoscute ar fi pătruns în locuința sub pretextul că vor să cumpere diverse bunuri și, profitând de neatenția femeii, ar fi sustras suma de bani, după care au plecat cu un autoturism într-o direcție necunoscută.

În continuarea investigațiilor, polițiștii au mai stabilit că aceștia, folosind același pretext, ar mai fi sustras suma de 1870 euro de la locuinta unei femei, aflata în vecinătatea locuinței primului reclamant. În cursul activităților specifice desfășurate, inclusiv vizualizarea imaginilor surprinse de camerele video amplasate în comuna Bârsești, polițiștii au identificat un autoturism ce se deplasa din direcția Negrilești către Valea Sării, bănuit că ar fi fost folosit de persoanele în cauză la săvârșirea furturilor. Astfel, în scurt timp, cu sprijinul acordat de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Vidra, autoturismul în cauză a fost oprit pe un drum forestier din comuna Nereju, județul Vrancea.

După legitimarea persoanelor identificate în autoturism, respectiv un bărbat de 40 de ani și trei femei, de 31,36, 43 de ani, din județele Dolj și Olt, polițiștii le-au condus la sediul Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, în vederea audierii si continuării cercetărilor. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit de polițiști celor două persoane vătămate. Pe numele celor în cauză continuă cercetările sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni de furt. (comunicat IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here