Trei persoane rănite într-un accident în Vidra

0
470

accident-focsani-pieton-ranit 2

Două  persoane au ajuns la spital iar două autoturisme au fost avariate într-un accident care a avut loc miercuri pe DN 2D, în centrul comunei Vidra.

Potrivit Poliției, în accident a fost implicat un autoturism VW, la volanul căruia se afla un bărbat de 54 de ani din Cluj și un Matiz condus de un brăilean de 73 de ani.

În urma coliziunii dintre cele două mașini, trei persoane au fost rănite. Una dintre victime a primit îngrijiri la locul accidentului, însă în cazul celorlalte două medicii de la Ambulanță sosiți în zonă au decis transportarea lor la spital.

Dacă șoferul autoturismului VW a scăpat cu câteva zgârieturi, ceilalți doi răniți, respectiv șoferul și o pasageră din Matiz, au suferit leziuni mai grave.  Femeia în vârstă de 69 de ani a fost dusă initial la spitalul din Vidra însă ulterior a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Sfântul Pantelimon din Focșani.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.