Triplă tragedie și un caz învăluit încă în mister. O mamă și fiicele ei au murit de frig în pădurea din Poiana Cristei

0
351
moarta-padure
Detalii șocante ies la iveală în cazul celor patru persoane dispărute duminică noapte în pădurea de la Dălhăuți. Polițiștii vrânceni au reușit să refacă firul evenimentelor și vin cu detalii cutremurătoare despre cum și-au pierdut viața o femeie de 44 de ani, fetele acesteia de 3 și 14 ani iar o altă femeie de 41 de ani este și la această oră căutată de oamenii legii. 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader, informațiile inițiale indicau faptul că persoanele găsite decedate pe raza comunei Poiana Cristei sunt o fetiță de 3 ani, mama de 44 de ani și mătușa minorei, de 41 de ani. Informațiile anchetatorilor se bazau pe mărturia concubinului femeii de 44 de ani care nu și-a recunoscut fiica de 14 ani, confundând-o cu mătușa ei, de 41 de ani.
Primarul din Poiana Cristei, Vlad Petruș, a declarat că cele două copile și mama lor ar fi mers în cursul zilei de duminică la o pomană în comuna învecinată, Poiana Cristei, unde locuia sora femeii și concubinul acesteia. După o ceartă mai aprinsă între cele două surori, femeia de 44 de ani și-ar fi luat fetițele și ar fi plecat în toiul nopții, pe jos, prin pădure. Îngrijorată de soarta celor 3, femeia de 41 de ani a plecat după sora sa. Cum nu au mai ajuns acasă, la Cârligele, luni seară, rudele au anunțat Poliția care a demarat căutările. Iniţial, când au fost găsite primele două cadavre, concubinul femeii de 44 de ani nu şi-a recunoscut fiica de 14 ani, afirmând că este femeia de 41 de ani. Cele trei cadavre, ale celor două fete de 3 și 14 ani și a mamei lor de 44 de ani, au fost găsite în pădure, în zone apropiate. Fata cea mare, de 14 ani, acoperise cu haina şi cu propriul trup pe cel al surorii sale de 3 ani, probabil pentru a încerca să o protejeze de ploaie şi de frig, în cele din urmă toate trei, mamă și fiică, fiind găsite decedate.
”E o pădure de foioase, la o altitudine de 400-500 de metri, cu dealuri, văi, teren accidentat, cadavrele au fost găsite relativ aproape de sat, la circa 300-400 de metri de casa la care au fost, erau persoane amărâte, cu o doză de retard, dar fără tratament și îngrijiri de specialitate. NU înțelegem de ce deși erau lângă stația de microbuz au preferat să o ia spre casă pe jos, prin pădure, între Poiana Cristei și Cârligele sunt 7-8 km, prin pădure, au murit probabil din cauza hipotermiei, pentru că a fost foarte frig și a plouat foarte tare în zonă. Au murit aproape de casă, erau la 300-400 de metri de casa de unde plecaseră”, a declarat primarul comunei Poiana Cristei, Vlad Petruș.
Polițiștii, localnicii, pădurari, pompieri și jandarmi fac cercetări și la această oră pentru găsirea femeia de 41 de ani. Pădurea dintre localitățile Poiana Cristei și Cîrligele a fost luată la pas în speranța găsirii femeii dispărute de două zile.
Contactat telefonic, primarul din comuna Cârligele, Ștefan Moscu, a declarat că femeia de 44 de ani și fiicele sale proveneau dintr-o familie sărmană, dar care nu a creat niciodată probleme în comunitate. Femeia găsită decedată mai are acasă și alți copii. Având în vedere situația precară a familiei, Primăria din Cîrligele se va preocupa de înmormântarea celor trei; mamă și fiice.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.