Trofin a vrut primar al Focșaniului, dar se mulțumește și cu un post de consilier local

0
604

Tudorel Trofin aspiră la un post de consilier municipal. Fostul viceprimar al Focșaniului și-a depus candidatura pentru un mandat de consilier, de această dată nu din partea vreunui partid, ci vrea să răzbească independent.

”Independent! Am reușit să înregistrez candidatura pentru Consiliul Local! Evident a fost mult mai greu decâat în cadrul unui partid, însă satisfacția este înzecită! Mulțumesc tuturor celor care au înțeles să sprijine intenția mea de a candida independent și celor care m-au ajutat la strângerea semnăturilor. Ne vedem în campanie!”, a postat apoi pe facebook fostul vice al Focșaniului.

Tudorel Trofin a vrut inițial să candideze la postul de primar al Focșaniului, însă, probabil pentru că nu a găsit susținere, s-a răzgândit și a ales să–și depună candidatura pentru o funcție în Consiliul Local Municipal.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.