FOTO: Trupa de majorete din Panciu participă la Concursul Național de Majorete și Cheerleading de la Baia Mare

0
210

În zilele de 18 și 19 mai 2018, Trupa de Majorete Eagles a Orașului Panciu participă la cea de-a XI-a ediție Concursului Național de Majorete și Cheerleading. Evenimentul se desfășoară în Sala Sporturilor Lascăr Pană din Baia Mare. Din echipa pregătită de profesoara Oana Ioan fac parte: Beatrice Elena Dragomir, Andrei Gabriel Pușcă, Adina Nicoleta Ciocârlan, Valentina Marina Ionescu, Alexandru Cosmin Gavrilă, Radu Alexandru Țane, Alexandra Ursu, Andrei Ionuț Grecu, Claudiu Dogaru, Ana Maria Pușcasu, Adela Oana Caraconcea, Sebastian Gabriel Pauca, Ana Maria Nistor, Robert Andrei Rusu, Silviu Vasilică Mîrza, Lăcrămioara Popa, Corina Mazare, Ana Maria Apreotesi, Mirel Daniel Rădulescu, Oana Bianca Vulpoiu, Ștefania Pintilie, Mădălin Ovidiu Stăncilă, Sergiu Gheorghiță Dobrin, Mădălina Andreea Burlacu, Mario Codruț Feraru și Nicușor Mateiu.

La concursul de la Baia Mare, membrii trupei de majorete vor îmbrăca noile costume achiziționate cu sprijinul Primăriei Orașului Panciu, care a sprijinit și deplasarea echipei la această competiție.

„Ca întotdeauna, sunt alături de întreaga echipă, căreia îi urez mult succes! Sunt sigur că, și la acest concurs, vom demonstra avem o trupă de majorete valoroasă, bine pregătită, care își merită locul în elita acestui sport, din România!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Trupa de Majorete Eagles Panciu s-a înființat în anul 2009 și este membră a Asociatiei de Majorete din România. În perioada 2015-2017, ca urmare a performanțelor de excepție obținute la campionatele naționale de la Cluj-Napoca, Bistrița și Râșnov, echipa s-a calificat și a participat la campionatele europene de cheerleading de la Ljubljana – Slovenia (2015), Viena – Austria (2016) și Praga – Cehia (2017). Participarea la competițiile naționale și europene este susținută de Primăria Orașului Panciu, ca urmare proiectului de educație non-formală, derulat în parteneriat cu Liceul Teoretic Ioan Slavici Panciu și Casa de Cultură Mihai Eminescu Panciu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.