Îndrăznește să fii informat!

vineri, 1 martie 2024

URMĂREȘTE-NE PE:

Îndrăznește să fii informat!

More
  AcasăActualitateTSD Panciu și-a înfipt colții în beregata fostului primar Iulian Nica, actualmente...

  TSD Panciu și-a înfipt colții în beregata fostului primar Iulian Nica, actualmente candidat independent la primăria orașului!

  Focstul primar al orașului Panciu, Iulian Nica, continuă să fie ținta atacurilor foștilor săi colegi de partid. Odată cu renunțarea la povața dată de Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, de a renunța la candidatura ca independent în schimbul funcției de city manager, Iulian Nica dansează în colimatorul organizației social-democrate din Panciu. După un prim comunicat de presă emis în urmă cu aproximativ o săptămână de „cei mari” din PSD, a venit rîndul bobocilor de la TSD să-l ia la scărmănat pe fostul edil. În cea mai recentă luare de poziție, aceștia au ținut să precizeze că TSD Panciu nu a adus prejudicii de imagine niciunui candidat la alegerile din toamnă, ceea ce nu se poate spune despre candidatul independent Iulian  Nica care, spun tinerii social-democrați, nu pierde niciun prilej de a ataca partidul. În altă ordine de idei, organizația de tineret a PSD Panciu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și amintească cetățenilor că Iulian Nica și-a traficat funcția de primar și s-a purtat ca un zbir cu foștii angajați. „Vă precizăm că singura persoană care a avut un comportament neadecvat cu angajaţii Primăriei Panciu în timpul mandatelor sale a fost doar dumnealui, acest lucru fiind cunoscut de toți cetățenii oraşului nostru. De asemenea precizăm că niciun membru al partidului, cu excepția domnului Iulian Nica nu are interdicție de a intra în Primaria Oraşului Panciu, acesta fiind cercetat pentru infracțiuni de seviciu şi în legătură cu serviciul, din cercetări şi pe surse acesta şi-a traficat funcția de primar, în scopuri de a obține foloase materiale pentru sine şi apropiații lui, având un comportament discreționar şi terorizând angajații Primăriei. Asa se explică faptul că marea majoritate a angajaților Primăriei au depus mărturie în dosarele penale pentru practicile ilegale exercitate de către primarul suspendat. Toate aceste precizări sunt de natură să stabilească pe deoparte relația primarului suspendat cu foşti angajați, iar pe de altă parte să înlăture orice zvonistică cu privire la unele practici de intimidare venite din partea PSD din care acesta a făcut parte. PSD Panciu se delimitează de orice acțiuni ale primarului suspendat fapt demonstrat că acesta nu a mai fost desemnat candidat al partidului la alegerile locale, conduita acestuia fiind o ruşine pentru oamenii care fac parte din acest partid și pentru doctrina social democrată. Cetățenii oraşului se vor delimita de modul în care acesta încearcă să dezintegreze partidul şi nu-i vor acorda votul, simtindu-se trădați de conduita sa antisocială”, se arată în comunicatul TSD al PSD Panciu.

  spot_img
  spot_img

  ARTICOLE SIMILARE

  Bătrân dispărut de acasă, găsit de polițiști rătăcit în zona satului Râmniceni

  Printr-un apel 112 primit în cursul nopții trecute la dispeceratul IPJ Vrancea, la ora...

  Statul oferă bani șomerilor care se angajează înainte de expirarea perioadei în care primește ajutor de șomaj!

  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă oferă stimulent financiar șomerilor indemnizați care se...

  ULTIMA ORĂ Bătrână din Soveja UCISĂ cu sânge rece de trei indivizi! Brutele au fost prinse de polițiști!

  În urma activităților investigative și de cercetare penală desfășurate în cazul unei sesizări din...

  Cauți de muncă în străinătate? Vezi aici ce se oferă în 8 țări din Europa

  Și în această săptămână, opt state din Spațiul Economic European pun la dispoziția celor...

  ARTICOLE POPULARE

  Un tânăr polițist s-a răsturnat cu autospeciala de serviciu. Traficul este dirijat

  Un polițist de 21 de ani, din Râmnicu Sărat, s-a răsturnat în afara părții...

  Ce spune poliția legat de accidentul mortal de la Adjud! Bărbatul a fost ucis de o cutie ce cântărea peste o tonă, în care...

  Astăzi, 26 februarie, ora 09.45, polițiștii din Adjud au fost sesizați, prin apel 112,...

  ULTIMA ORĂ Accident de muncă MORTAL la Adjud! Un bărbat a murit strivit sub un palet cu materiale!

  Accidentul de muncă mortal s-a petrecut în această dimineață, la un depozit aparținând unei...