TSD Panciu și-a înfipt colții în beregata fostului primar Iulian Nica, actualmente candidat independent la primăria orașului!

0
596

Focstul primar al orașului Panciu, Iulian Nica, continuă să fie ținta atacurilor foștilor săi colegi de partid. Odată cu renunțarea la povața dată de Marian Oprișan, liderul PSD Vrancea, de a renunța la candidatura ca independent în schimbul funcției de city manager, Iulian Nica dansează în colimatorul organizației social-democrate din Panciu. După un prim comunicat de presă emis în urmă cu aproximativ o săptămână de „cei mari” din PSD, a venit rîndul bobocilor de la TSD să-l ia la scărmănat pe fostul edil. În cea mai recentă luare de poziție, aceștia au ținut să precizeze că TSD Panciu nu a adus prejudicii de imagine niciunui candidat la alegerile din toamnă, ceea ce nu se poate spune despre candidatul independent Iulian  Nica care, spun tinerii social-democrați, nu pierde niciun prilej de a ataca partidul. În altă ordine de idei, organizația de tineret a PSD Panciu nu se ferește să spună lucrurilor pe nume și amintească cetățenilor că Iulian Nica și-a traficat funcția de primar și s-a purtat ca un zbir cu foștii angajați. „Vă precizăm că singura persoană care a avut un comportament neadecvat cu angajaţii Primăriei Panciu în timpul mandatelor sale a fost doar dumnealui, acest lucru fiind cunoscut de toți cetățenii oraşului nostru. De asemenea precizăm că niciun membru al partidului, cu excepția domnului Iulian Nica nu are interdicție de a intra în Primaria Oraşului Panciu, acesta fiind cercetat pentru infracțiuni de seviciu şi în legătură cu serviciul, din cercetări şi pe surse acesta şi-a traficat funcția de primar, în scopuri de a obține foloase materiale pentru sine şi apropiații lui, având un comportament discreționar şi terorizând angajații Primăriei. Asa se explică faptul că marea majoritate a angajaților Primăriei au depus mărturie în dosarele penale pentru practicile ilegale exercitate de către primarul suspendat. Toate aceste precizări sunt de natură să stabilească pe deoparte relația primarului suspendat cu foşti angajați, iar pe de altă parte să înlăture orice zvonistică cu privire la unele practici de intimidare venite din partea PSD din care acesta a făcut parte. PSD Panciu se delimitează de orice acțiuni ale primarului suspendat fapt demonstrat că acesta nu a mai fost desemnat candidat al partidului la alegerile locale, conduita acestuia fiind o ruşine pentru oamenii care fac parte din acest partid și pentru doctrina social democrată. Cetățenii oraşului se vor delimita de modul în care acesta încearcă să dezintegreze partidul şi nu-i vor acorda votul, simtindu-se trădați de conduita sa antisocială”, se arată în comunicatul TSD al PSD Panciu.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.