Tu ții sita duminică, pe 11 decembrie: Votează, democrația contează pe tine!

0
101

Astăzi este ultima zi de campanie electorală. Duminică, 11 decembrie, vom merge la vot. Vom vota pentru că avem nevoie de o clasă politică nouă, din politicieni integri, competenți, nemânjiți în scandaluri de corupție.

Strada a cerut reformarea clasei politice, după tragedia de la Colectiv, iar cetățenii au șansa, duminică, să aleagă între trecut și viitor, între PSD – partidul care a arătat că nu se poate desprinde de metehnele trecutului – și PNL – partidul care a venit cu oameni noi, profesioniști, cu oameni care nu au mai fost parlamentari.

Între Liviu Dragnea, politician penal și imoral, condamnat pentru fraudarea alegerilor, cel care a furat și votul bătrânilor noștri de la Suraia, și între Dacian Cioloș, un român integru, cu bun simț, care a demonstrat că putem fi guvernați și de astfel de politicieni. Avem nevoie să continuăm lupta anti-corupție! Dar nu o putem face cu oameni care vor să zădărnicească acțiunile DNA împotriva politicienilor corupți.

Avem nevoie să mergem ÎNAINTE, să modernizăm România. Însă pentru acest lucru, avem nevoie de politicieni corecți, cu bun simț în relația cu cetățenii pe care-i reprezintă. Nu mai avem nevoie de gogoși! România trebuie să-și consolideze democrația și o poate face numai prin votul tău, cetățean responsabil! Tu ții sita duminică, 11 decembrie, iar ce se va cerne prin ștampila pusă de români va ajunge în Parlamentul țării.

Îi aștept pe toți vrâncenii cu drept de vot să vină la urne, duminică, 11 decembrie, pentru că democrația are nevoie de participarea fiecăruia dintre noi! Te aștept pe tine, adolescent vrâncean care abia ai împlinit 18 ani și ai speranțe! Te aștept pe tine, cetățean nemulțumit de clasa politică, tot prin vot îi poți pedepsi pe cei care te-au trădat!

Te aștept pe tine, bunic din satul vrâncean autentic, cel care stai zi de zi cu ochii pe poarta gospodăriei în așteptarea copiilor și a nepoților plecați peste hotare! Noi toți putem schimba soarta județului și a țării, nu ne va lua mai mult de zece minute să votăm!

Ion Ștefan, candidat PNL la Camera Deputaților

Material comandat PNL Vrancea. CUI AEP 11160004. Realizat de SC Media Factory Concept SRL

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.