Tudorel Toader acuză că Marian Oprișan a fost unul dintre cei vinovați de plecarea sa de la Ministerul Justiției. „Nu intru în polemică”, spune fostul președinte al PSD Vrancea

1
635

Tudorel Toader, fost ministru al Justiției pe toate cabinetele PSD din perioada 2017 – 2019, și-a propus astăzi să iasă pe Facebook cu încă o dezvăluire „șoc” legată de activitatea sa la București. Mai bine spus de întreruperea activității în minister, momentul aprilie 2019, când PSD a decis în Comitetul Executiv să îi retragă sprijinul politic, ceea ce a dus la întreruperea carierei fulminante de ministru. În această seară, Tudorel Toader a scris pe Facebook că unul dintre artizanii acelui moment demult uitat ar fi nimeni altul decât Marian Oprișan, pe atunci președinte al PSD Vrancea și al Consiliului Județean Vrancea. În replică, actualul vicepreședinte PSD al CJ Vrancea spune că dezvăluirea nu are legătură cu realitatea.

aprilie 2019!
mesaj telefonic primit de la Marian Oprișan:
„Domnule ministru, vă rog să nu vă supărați, vreau să știți de la mine. Astăzi avem CEX și voi cere revocarea dvs din funcție. Nu ați promovat OUG pentru grațiere și amnistie, nu ați promovat OUG pentru modificarea Codului penal și a Codului de procedură penală. Așa nu mai putem continua”.
A procedat întocmai!”, este postarea lui Tudorel Toader, postare care se pare că va rămâne pe profilul acestuia, dat fiind că nu a anunțat că o va șterge după o oră.

Postarea deja a circulat destul de mult în mediul online și evident a ajuns și la cel vizat, Marian Oprișan. Acesta ne-a spus că nu își dorește o polemică, dar a indicat că există o explicație pentru momentul ales de Tudorel Toader. „Nu intru în polemică. Nu am trimis niciodată un astfel de mesaj și cred că este destul de evident că face această chestiune pentru că am declarat public că nu sunt de acord ca sediul fostei Prefecturi Putna să devină o filială subsidiară a Universității pe care Tudorel Toader o conduce. A nu se înțelege că mă opun ca imobilul să își găsească o utilitate. Acolo ar putea să fie un Palat al Culturii, pot fi reunite secțiile muzeului sau ale bibliotecii județene”, a declarat pentru Jurnal de Vrancea Marian Oprișan.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Ce-i a lui i-a lui. Dom Oprișan e foarte dibaci. Sa-l dai jos pe Toader ca s-o pui pe Birchall, asta da șmecherie. Bravo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.