Tulburelul încinge șoselele. Accidente și dosare penale din cauza consumului de alcool la volan

0
340

Polițiștii de la rutier au tot mai des de-a face cu șoferi care se urcă la volan chiar dacă înainte au consumat băuturi alcoolice.

Este și cazul unui bărbat de 58 de ani, care ar fi scăpat fără să fie „mirosit” de polițiști dacă nu era implicat într-un accident de circulație. El a acroșat cu mașina o căruță aflată pe același sens de mers, pe DN2L, accident în urma căruia căruțașul a fost rănit grav.

În urma testării cu etilotestul, s-a dovedit că șoferul avea o concentrație de 0,21 mg/l alcool pur în aerul expirat. Băut era însă și căruțașul, la testul cu aparatul Dragger rezultând o concentrație de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer s-a ales cu dosar penal, fără să fi fost implicat într-un incident rutier. Este vorba despre un bărbat de 41 de ani din bacău, tras pe dreapta de polițiștii din Vrancea, care avea 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dacă ai fost martorul unui eveniment care ar putea deveni o știre, ne poți contacta pentru a trimite sesizări, fotografii sau imagini video, pe adresa de email: redactie@jurnaldevrancea.ro, pe WhatsApp 0770 430 588 sau pe contul nostru de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul dvs.
Numele dvs.